UZEK DERSLERİ İÇİN SİSTEME GİRİŞ

Uzaktan eğitim ile verilen Türk Dili, İngilizce, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersleri için Öğrenme Yönetim Sistemine giriş yapmanız gerekmektedir.

Öğrenme Yönetim Sistemine girişte kullanıcı adı olarak öğrenci numaranızı, şifre olarak ise öğrenci bilgi sisteminde tanımlamış olduğunuz şifreyi kullanmanız gerekmektedir. Öğrenci bilgi sisteminin şifresi başlangıçta standart olarak TC kimlik numaranızın ilk 5 veya 6 hanesi olarak tanımlanıyor. Eğer bu konuda sorun yaşarsanız öğrenci işleri daire başkanlığı ile iletişime geçiniz.

Dersler, ders programınızda belirtilen saatlerde canlı olarak anlatılmaktadır. Canlı derse katılım sağlayamayan öğrenciler dersin video kaydını istedikleri zaman sistemden izleyebilirler.

Dersler video kaydından da takip edilebildiği için canlı derse katılım konusunda devam zorunluluğu bulunmamaktadır.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2019