UZEK DERSLERİ BAŞLIYOR....!

Değerli Öğrencilerimiz;

Öncelikle 2018/2019 Güz yarıyılının sizlere başarı getirmesini temenni ederiz.

Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sistemi olarak daha gelişmiş bir sisteme geçmiş bulunmaktayız.

Kullandığımız Öğrenme Yönetim Sistemi aynı zamanda ders ve kullanıcı verilerinizin bulunduğu Öğrenci Bilgi Sistemi ile entegre edilmiştir.

Öğrenme Yönetim Sistemine aldığınız derslerden uzaktan eğitim ile ilgili olan dersler otomatik aktarılmaktadır.

Sisteme giriş için gerekli kullanıcı adı ve şifre ise Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden çalışmaktadır.

Şifre işlemleri ile ilgili sorunlarda (Şifre unutulması vb.) öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapabildiğinizden emin olmanız gerekmektedir.

Eğer Öğrenci Bilgi Sistemine girişte sorun yaşamıyorsanuz, UZEK Öğrenme Yönetim Sistemine giremiyorsanız bu durumda Koordinatörlüğümüze müracaat ederek bilgilerinizin doğruluğunu teyit ettirebilir, varsa bir problem çözüme kavuşturabilirsiniz.

Ayrıca yeni sistemin kullanım kılavuzları hem sistem giriş ekranında hem uzek web sayfamızda destek bölümünde sizlerle paylaşılmıştır. Kullanım kılavuzlarını indirerek incelemenizi tavsiye ederiz.

Hepinize derslerinizde BAŞARILAR dileriz.

Kilis 7 Aralik Universitesi Bilgi Islem Daire Bsk. © 2011-2018