UZEK Sınavları

Değerli öğrenciler,

ARASINAVLAR 19 KASIM PAZAR GÜNÜ SAAT 17:00'YE KADAR UZATILMIŞTIR.

Ara sınavların ders başarısına etkisi %20'dir. Sıanvlarınıza belirtilen zaman aralığında istediğiniz herhangi bi zamanda girebilirsiniz. Sınavlar çoktan seçmeli test şeklinde yapılacaktır.

NOT: Lütfen sınavlarınıza kablosuz internet veya akıllı telefonla girmeyiniz. Bağlantı zayıflığı olmaması için kablolu interneti olan bilgisayarları tercih etmenizi önemle hatırlatır, sınavlarınızda başarılar dileriz.

Sistemin kullanımı, parola ve giriş hatası, vize sınavında karşılaşılan sorunlar gibi konularla ilgili olarak öğrencilerimiz aşağıdaki kanallardan destek hizmeti alabilirler.

Destek Kanalı

Hizmet Zamanı