Duyurular RSS

• Duyuru Yok

UZEK VİZE SINAVLARI

Değerli öğrenciler,

UZEK dersleri 2017-2018 Bahar yarıyılı vize sınavları 6 Nisan Cuma gecesi akşam 23:59'dan itibaren yani 7 Nisan Cumartesi 00:00 ile 13 Nisan Cuma günü saat 17:00 aralığında Uzek öğrenme yönetim sisteminden yapılacaktır.

Öğrenme Yönetim Sistemine giriş yapamayan veya şifresini unutanlar sınav haftasında ve sınav haftası öncesinde uzek ofisinden yardım alabilirler. Ancak sınav haftasında genellikle sınavlarla ilgili sorunlara destek verildiğinden aşırı yoğunluk yaşanmaması için erişim problemlerinizi sınavlardan önce bildirmeniz yararınıza olacaktır.

Uzek vize sınavlarında herhangi bir teknik aksaklık yaşamanıza karşın 1 defa sınav tekrar talep hakkınız bulunmaktadır. Bu tekrar talepleri dersinizi veren öğretim elemanlarının sistemine düşmektedir. Tekrar talebinizi onaylatmak için uzek ofisine müracat etmenize gerek yoktur. Sınav haftasında birkaç saat içerisinde tekrar talepleriniz öğretim elemanları tarafından değerlendirilerek kabul veya ret kararı verilmektedir. Uzek vize sınavının diğer derslerden farklı olarak ders başarısına etkisi %20'dir.

NOT1: Türk Dili II dersi için Öğretim Elemanlarının sanal sınıf oturumları ile anlattığı konulardan sorumlusunuz. Hazır ders içerikleri dersin müfredatını tam yansıtmadığından karmaşıklığı önlemek adına kapatılmıştır.

NOT2: Sınav tamamlama aşamasında ekranda hata kodu aldığınız durumda ilgili kodun RESMİNİ VEYA EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ DEĞİL, kodun tamamını CTRL+A ile seçip bir word veya not defteri dosyasına kopyalayarak harici bellek ile uzek ofisine getirirseniz sınav tamamlama işlemini gerçekleştirebiliriz.

NOT3: İnternet bağlantınızın zayıflaması ve sınav oturumundan çıkma ihtimalinize karşın sınavınıza cep telefonu veya kablosuz internet kullanan bir bilgisayardan girmek yerine kablolu internet erişimi olan bir bilgisayardan girmeniz önemle tavsiye edilir.

Sınavlarınızda Başarılar dileriz.

Öğr. Gör. Dr. Cemal AKTÜRK