Uzek Dersleri Başlıyor

KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ

UZAKTAN EĞİTİM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Üniversitemizde ortak ve zorunlu olarak verilen Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ve İngilizce derslerinin bahar yarıyılı ders içerikleri ile ilgili dersleri alan öğrencilerimizin Öğrenme Yönetim Sistemi için kullanıcı bilgilerinden oluşan kayıtların girilmesi tamamlanarak sistem bahar dönemi için kullanıma açılmıştır.

Öğrenme Yönetim Sistemine ilk defa girecek öğrencilerin kullanıcı kodu öğrenci numarası, parolası ise TC kimlik numaralarının ilk 5 hanesi olarak belirlenmiştir. Sisteme önceki dönem giren öğrencilerin parolaları aynen geçerlidir.

Öğrenme Yönetim Sisteminin öğrenci platform arayüzü akıllı telefon ve tablet gibi mobil cihazlarla daha uyumlu hale getirilmek amacıyla yenilenmiştir.

Sistemin kullanımı, parola ve giriş hatası, vize sınavında karşılaşılan sorunlar gibi konularla ilgili olarak öğrencilerimiz aşağıdaki kanallardan destek hizmeti alabilirler.

Destek Kanalı

Hizmet Zamanı